Καμπάνιες Affiliate Networks

Πέραν της Google Adwords υπάρχουν και αρκετά Affiliate Networks, που μπορούν να σας παρέχουν Affiliate marketing που είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing ανάμεσα στο Διαφημιζόμενο και στον διαφημιστή συνεργάτη - Affiliate.

Τα affiliate networks είναι επιχειρήσεις που φέρνουν σε επαφή τον διαφημιζόμενο και τον διαφημιστή συνεργάτη. Ο affiliate είναι κάποια εταιρεία ή ιδιώτης που διαθέτει μία ιστοσελίδα και μέσω αυτής προωθεί επισκέπτες στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου και πληρώνεται μόνο αφού οι επισκέπτες ολοκληρώσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια. Αυτή η ενέργεια μπορεί να περιλαμβάνει , μία αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, την εγγραφή του επισκέπτη σε λίστα newsletter ή κάποιο εταιρικό facebook fanpage καθώς και πλήθος άλλων προσυμφωνημένων ενεργειών.

Η προβολή προώθηση γίνεται μέσω συνδέσμων (links) χρησιμοποιώντας διαφημιστικά banners ή text links. Επίσης, μπορεί να στέλνει επισκέπτες στην ιστοσελίδα του διαφημιζόμενου μέσω από καμπάνιες adwords (pay per click-PPC) .Ο συγκεκριμένος τρόπος προώθησης ονομάζεται Cost Per Action (CPA) και είναι αυτό που καθιστά το Affiliate Marketing μια από τις πιο δίκαιες μορφές διαφήμισης στο διαδίκτυο. Η κύρια διαφορά του είναι ότι βασίζεται στην απόδοση και η πληρωμή του affiliate γίνεται μόνο αφού έχει επιτευχθεί η πώληση ή έχει πραγματοποιηθεί κάποιος άλλος στόχος που είχε συμφωνηθεί με το διαφημιζόμενο.
Τα affiliate networks, προσφέρουν υπηρεσίες Affiliate Marketing , όπως tracking , reporting , campaign management , fraud tracking , logistics , πληρωμές κλπ.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται αρκετές επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες affiliate network. Κάντε χρήση των υπηρεσιών τους και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση της διαφημιστικής σας προβολής, χαμηλότερο κόστος πρόσκτησης πελάτη, περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής, μείωση των διαφημιστικών εξόδων, και ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Στην WEBGRECO μπορούμε να αναλάβουμε και να οργανώσούμε για εσάς μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια με την χρήση των Affiliate Networks.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Social media marketing Καμπάνιες Google Adwords »

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους