Διαφημιστικές Καμπάνιες Google Adwords

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος προβολής στο διαδίκτυο, είναι οι διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords, καθώς το Google, είναι η πλέον δημοφιλής μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως.

Οι καμπάνιες Google Adwords προσφέρουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτούς που διαφημίζουν την επιχείρησή τους. Είναι γεγονός πως μία ιστοσελίδα που έχει μόλις δημιουργηθεί, δεν είναι γνωστή ούτε ευρέως διαδεδομένη. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν και φέρνει άμεσα αποτελέσματα, όταν η ιστοσελίδα προβάλεται μέσο μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Google.

Στην WEBGRECO μπορούμε να σας παρέχουμε:


• Συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης διαφημιστικής καμπάνιας Google Adwords
• Δόμηση της καμπάνιας σας στα σωστά Ad Groups
• Επιλογή των σωστών λέξεων κλειδιών (keywords)
• Επιλογή του σωστού budget και κόστους ανά κλικ (CPM, CPC)
• Κατεύθυνση της διαφήμισης στη σωστή σελίδα υποδοχής
• Σύνδεση της καμπάνιας σας με μέτρηση μετατροπών (conversion tracking)
• Συνεχή παρακολούθηση και βελτίωση της καμπάνιας


Κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση της διαφημιστικής σας προβολής, χαμηλότερο κόστος πρόσκτησης πελάτη, περισσότερες και πιο αποτελεσματικές ευκαιρίες προβολής, μείωση των διαφημιστικών εξόδων, και ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Η WEBGRECO μπορεί για να οργανώσει για εσάς μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια, φέρνοντας την ιστοσελίδα σας όσο πιο συχνά γίνεται στη μηχανή αναζήτησης, μέσω του Google Adwords.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Email Marketing Social media και internet marketing »

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους