siniparxi-epikoinonia.gr

siniparxi-epikoinonia.gr siniparxi-epikoinonia.gr by WEBGRECO

Η κατασκευή της ιστοσελίδα siniparxi-epikoinonia.gr έχει ολοκληρωθεί και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση για να την γνωρίσετε.

Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε και φιλοξενείτε από την WEBGRECO προκειμένου να κάνει χρήση των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαδικτύου:

  • Φιλοξενία ιστοσελίδας σε διακομιστή της εταιρείας μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
  • Κατοχύρωση διαδικτυακής διεύθυνσης μέσο της εταιρείας μας.
  • Πρότυπο εμφάνισης από το τεχνικό μας τμήμα.
  • Σύνδεση της ιστοσελίδας με προϋπάρχουσα σελίδα στο facebook.
  • Κατασκευή δυναμική ιστοσελίδα με άπειρες δυνατότητες.
  • Υποστήριξη και συντήρηση από το τεχνικό μας τμήμα.
  • Αλλά και πλήθος άλλων υπηρεσιών.

Η ιστοσελίδα siniparxi-epikoinonia.gr αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό χώρο της Κίνησης Συνύπαρξης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο.

Τέλος ο Κίνηση Συνύπαρξης και Επικοινωνίας στο Αιγαίο καταχωρήθηκε και στον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro, στον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις ανακοινώσεις και νέα του.

Η «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» είναι μια κίνηση πολιτών που ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 από πολίτες προερχόμενους από όλο το πολιτικό και κομματικό φάσμα. Στόχοι της, σύμφωνα και με την ιδρυτική της διακήρυξη, είναι: – Η συνύπαρξη με μετανάστες και ανθρώπους από άλλες χώρες που ζουν και εργάζονται στον τόπο μας, η συμπαράσταση στους πρόσφυγες, αποτρέποντας έτσι φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας.

 ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ververidis.com theodorellis.gr »

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους