Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012 11:13

3 ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1st-contactΠριν από κάθε κατασκευή ιστοσελίδας ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να συζητήσουμε το αντικείμενο του έργου το οποίο θέλετε να πραγματοποιήσουμε. Για τους ανθρώπους της WEBGRECO το έργο μας ξεκινάει από τη πρώτη μας επαφή, ασχέτως ένα τελικά θα μας δώσετε την δουλεία ή όχι, εμείς θα σας στηρίξουμε και θα σας συμβουλεύσουμε ρεαλιστικά, απλόχερα και αφιλοκερδώς. Εδώ στην WEBGRECO αυτό που κάνουμε το αγαπάμε!

notes

 

Στην συνέχεια, θα μελετήσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση σας καθώς και τον ανταγωνισμό της, προκειμένου να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Ο σχεδιασμός της σελίδας γίνεται σε απόλυτη συνεργασία με εσάς και σύμφωνα με τις δικές σας πάντα προτιμήσεις.

development

 

Ετοιμάζουμε τον προϋπολογισμό και ένα προσχέδιο με το πρότυπο εμφάνισης και δομής της ιστοσελίδας και εφόσον συμφωνήσετε ξεκινάμε να υλοποιήσουμε την ιδέα σας, την δικής σας ιστοσελίδα. Λατρεύουμε  την πρόκληση για την δημιουργία μιας νέας μοναδικής εμφάνισης, εξαιρετικής συμπεριφοράς, ανθρωποκεντρική, προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα σύμφωνα πάντα με το δικό σας εταιρικό προφίλ και τα εικαστικά σας γούστα, ή ελεύθερης δημιουργικής έκφρασης του τεχνικού μας τμήματος εφόσον εσείς το επιλέξετε, είμαστε σίγουρη ότι θα σας εντυπωσιάση!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 17:37

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους