Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 12:48

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρακάτω όσο γίνεται πιο απλά και εντελώς επιφανειακά, θα προσπαθήσουμε να σας αναφέρουμε για πιο λόγο κάποιος θα πρέπει να μπει στην διαδικασία να δημιουργήσει αλλά και να λειτουργεί μια Ιστοσελίδα:

store


"Η ιστοσελίδα έχει επισημότητα"

Φτιάχνοντας μια ιστοσελίδα για εσάς ή την επιχείρηση σας, αποκτάτε μια επίσημη διαδικτυακή διεύθυνση. Επιτέλους μπορείτε να δώσετε το πλεονέκτημα στο κόσμο να μπει μέσα στο διαδικτυακό σας τόπο και να γνωρίσει αυτό που κάνετε αλλά και ποιοι είσαστε, τονίζοντας το προσωπικό ή εταιρικό σας προφίλ.

communication


"Η Ιστοσελίδα επικοινωνεί"

Μέσα από την Ιστοσελίδα μπορείτε να δημοσιεύεται ανακοινώσεις, να δημιουργήσετε newsletter (λίστα αλληλογραφίας), Forum (ηλεκτρονική κοινότητα), να την συνδέσετε με social media (κοινωνικά δίκτυα) και να έρθετε αλλά και να βρίσκεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή υπάρχει επαγγελματικό ενδιαφέρον.

24-7


"Η Ιστοσελίδα είναι διαφήμιση"

Η Ιστοσελίδα σας προβάλλει 24ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Η σωστή προβολή του μηνύματος αλλά και το ίδιο το μήνυμα που θέλετε να στείλετε μέσα από την Ιστοσελίδα θα σας αποφέρει περισσότερο κέρδος στην επιχείρηση σας ή σε εσάς τους ίδιους.

open-sign


"Η Ιστοσελίδα δουλεύει ασταμάτητα"

Μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας όποια ώρα και ημέρα του χρόνου. Με την δημιουργία ενός e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας 24/7. Η συναλλαγή θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω τραπέζης χρησιμοποιώντας συστήματα ασφαλείας όπου η ίδιες οι τράπεζες τα έχουν δημιουργήσει.

avatar


"Η Ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει"

Η Ιστοσελίδα είναι μια παρουσίαση της δική σας προσωπικότητας, των υπηρεσιών σας και των δραστηριοτήτων σας. Η προσωπική σας συμμετοχή στην δημιουργία της Ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει μοναδική!

money 

Εάν δεν συντρέχει κανένας από τους παραπάνω λόγους τότε ειλικρινά εμείς σας λέμε μην "πετάξτε" τα λεφτά σας στην δημιουργία μιας δυναμικής Ιστοσελίδας με εμπορικές ή άλλες εφαρμογές, τόσο η κατασκευή αλλά και η μετέπειτα λειτουργία της πέραν των πάγιων εξόδων, απαιτούν χρόνο και κόπο!

 

winners-cupΗ δημιουργία της ιστοσελίδας απλώς δεν είναι και το κλειδί της επιτυχίας της. Ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες επιτυχίας μιας ιστοσελίδας είναι ανανέωση της ιστοσελίδας! Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν απλά από μια ιστοσελίδα να τους αποφέρει κέρδη ή όποιο άλλο είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δίχως οι ίδιοι να κάνουν τίποτε. Με αποτέλεσμα στο τέλος η Ιστοσελίδα να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι που πλέει μεσοπέλαγα χωρίς λόγο και σκοπό. Αν δεν έχουμε σκοπό να ασχολούμαστε και να την ανανεώνουμε σωστά την ιστοσελίδα μας τότε κι αυτή δε θα κάνει τίποτε για εμάς.

Σε μια τέτοια περίπτωση που δεν θέλουμε να ασχολούμαστε αλλά θέλουμε να έχουμε μια επισημη ηλεκτρονική διεύθυνση στο διαδίκτυο τόσο η κατασκευή μιας ηλεκτρονικής κάρτας (e-card) ή μιας στατικής ιστοσελίδας (static site) είναι δυο καλές και τίμιες παρουσίες σε συνάρτηση με το προϊόν-κοστολόγιο!

Από την άλλη εάν είστε έτοιμοι να μπείτε σοβαρά στο διαδίκτυο, τότε ελάτε σε επαφή μαζί μας να βρούμε πιο είδος ιστοσελίδας χρειάζεται να κατασκευάσουμε (dynamic, e-shop, multimedia, e-booking) για να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014 22:07

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους