Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 18:23

Η ιστοσελίδα EmergencyServices.gr ...πωλείται!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το portal EmergencyServices.gr ...πωλείται! Το portal EmergencyServices.gr ...πωλείται! Η μεγαλύτερη Ελληνική ηλεκτρονική πύλη για τις Υπηρεσίες Εκτάκτων Αναγκών

 Μετά από αναστολή λειτουργία ενός χρόνου αποφασίστηκε... Η μεγαλύτερη Ελληνική ηλεκτρονική πύλη για τις Υπηρεσίες Εκτάκτων Αναγκών ...να πουληθεί. Ο ιστότοπος αυτήν την στιγμή βρίσκεται online προκειμένου, οι ενδιαφερόμενοι να μπορέσουν να τον εκτιμήσουν. Μάλιστα για να σας βοηθήσουμε επιτρέψετε να κάνουμε μια μικρή εισαγωγή.

Το EmergencyServices.gr είναι το αποτέλεσμα δημιουργικής έκφρασης μιας ομάδας ανθρώπων που γνωρίζουν και υπηρετούν τον χώρο των Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών Ελλάδος και Κύπρου.

Με 24ωρη εξειδικευμένη και μη, ενημέρωση του προσωπικού για θέματα που τους αφορούν σε επαγγελματικό, κοινωνικό, οικονομικό επίπεδο, καθώς και με την προβολή και παρουσίαση υπηρεσιών, προϊόντων και προσφορών... γρήγορα έγινε ένα από υτα δημοφιλέστερα στον χώρο του.
Μόνο μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, τα στατιστικά του απογειώθηκαν...

Οι επισκέπτες του ιστοχώρου, προέρχονται στην πλειοψηφία τους από τις Υπηρεσίες Εκτάκτων Αναγκών, Ελλάδας και Κύπρου (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Ε.Κ.Α.Β. Λιμενικό αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις) καθώς και από πλήθος εθελοντικών οργανώσεων.

Καθόλου τυχαίο ότι πλέον αναζητώντας στις μηχανές αναζήτησης για Emergency Services ή Υπηρεσίες Εκτάκτων Αναγκών, γρήγορα ήταν το πρώτο αποτέλεσμα στις μηχανές αναζήτησης, στις Σελίδες γραμμένες στα Ελληνικά, Σελίδες από Ελλάδα και πρόσφατα και στον Παγκόσμιο Ιστό.

Ένας ιδανικός χώρος για προβολή προϊόντων και υπηρεσιών όπως ατομικού εξοπλισμού, μέσων ατομικής προστασίας, είδη ένδυσης, αναρρίχησης, κάμπινγκ, κυνηγιού, ψαρέματος, πρώτων βοηθειών, καθώς και υπηρεσιών φύλαξης, προστασίας, πυροπροστασίας, ασφαλιστικών προγραμμάτων κτλ.

Με κύριο κορμό ανάπτυξης τις ενότητες: Συμβάντα , Νέα, Συνδικαλισμό, Εξοπλισμό, Εκπαίδευση, Αφιερώματα και Πολυμέσα, καθώς και διάφορες κατηγορίες στην ενότητα Καθημερινά και e - Οδηγός, διαθέτει 165 μενού, τα οποία διαθέτουν έκαστο 13 θέσεις διαφήμισης. Στο σύνολο λοιπόν περισσότερες από 2000 πλήρως ελεγχόμενες θέσεις διαφήμισης, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης μιας μεγάλης γκάμα τιμών σε ότι αφορά την διαφημιστική προβολή μέσο μπάνερ.

Ενώ ο e – Οδηγός μας διαθέτει 57 κατηγορίες οι οποίες χωρίζονται σε:
1 κατηγορία ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
1 κατηγορία Ε-SHOPS
1 κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
52 κατηγορίες ΠΡΟÏΟΝΤΑ
1 κατηγορίες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
1 κατηγορίες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
1 κατηγορία ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
 

Όλες αυτές οι κατηγορίας είτε μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως promotion (ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Ε-SHOPS, ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ), είτε ως προϊόντα πώλησης (ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ).

Με παρουσία σε αρκετά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όπως: facebook, twitter, delicious, yahoo, YouTube, My space με RSS feed, καθώς και εφαρμογή mobile για ανάγνωση από smart phones.

Σε συνεργασία με περισσότερα από εξήντα πέντε (65) διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, ενδεικτικά: aegeanews.gr, agioritikovima.gr, analitis.com, anovrilissiaradio.webnode.com, antistrofa.gr, bankwars.gr, defencenet.gr, digitalcrete.gr, ekpaideyo.gr, eleftheriaonline.gr, elora.gr, enternity.gr, envisecurity.com, epirusinfo.com, firenews, flashnews.gr, imerissia, greenpeace.org, inout.gr, kala-nea.gr, karfitsa.gr, kilkisdaily.gr, k-tipos.gr, lamiareport.gr, lesvosreport.gr, messapia-news.gr, militarypress.gr, monopoli.gr, moviemonsters.gr, nealesvou.gr, netperiodiko.gr, newpost.gr, newsbeast.gr, news-gr.gr, offsite.com.cy, otanews.gr, otyposnews.gr, patrastimes.gr, pliroforiodotis.gr, princeoliver.gr, radioact.gr, radiokalloni.gr, reporter.gr, tharrosnews.gr, thrakistime.gr, tiniaki.gr, tsekouratoi.gr, xirafi.gr, zago.gr, zoosos.gr καθώς και πλήθος συνεργατών από ιστοσελίδες εθελοντών και υπηρεσιών γύρω από τον χώρο των Υπηρεσιών Εκτάκτων Αναγκών σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερα από 40.000 άρθρα με επίσημη άδεια αναδημοσίευσης αλλά και 1000 πρωτογενή άρθρα από την συντακτική ομάδα του EmergencyServices.gr.

Με ηλεκτρονικό υλικό που ξεπερνάει τα 17 Gb, σε ετοιμότητα προκειμένουοποιαδήποτε συντακτική ομάδα να μπορεί να ξεκινήσει άμεσα την επαναλειτουργία του. Με λογότυπα και τίτλους νομικά κατοχυρωμένα... ένα ηλεκτρονικό περιοδικό έτοιμο για επαναλειτουργία.

Περιηγηθείτε λοιπόν στο EmergencyServices.gr είμαστε σίγουρη ότι θα εντυπωσιαστείτε από το μέγεθος της προσπάθειας και του περιεχομένου. Για περισσότερα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 18:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;

rss-feed facebook lesvospro
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. linkedin google-plus
twitter flicker delicious
Vimeo yahoo youtube


Προβολή WEBGRECO σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους